Spring til indhold

Nyheder

 • Kunne du tænke dig at give en hånd med?
  Kulturkaravanen er en almennyttig forening, drevet af frivillige, hvor al overskuddet går til at arrangere koncerter og kulturbegivenheder i Hvalsø og omegn. Du kan støtte os ved at melde dig ind i vores forening og naturligvis ved at købe billet til vores koncerter, men du kan også aktivt være med i vores arbejde som frivillig. Ved hver koncert har vi brug for 4-8 frivillige til at hjælpe med at stille grej og scene op, passe baren og servicere vores kunstnere og publikum. Kunne du tænke dig at være med?
 • TORSDAGSJAZZ i Hvalsø Kulturhus!
  Torsdag den 15. juni prøver vi et nyt koncept med Torsdagskoncert i Kulturhuset. Den første koncert er med HESS / SKOU / PROVIS, som inviterer os med på en musikalsk rejse inspireret af den amerikanske jazz, nordiske folketoner, vestafrikansk populærmusik blandt meget andet.
 • Ny bestyrelse
  Kulturkaravanen har i dette forår fået ny formand. Vi takker Søren Dahl-Petersen for hans tid ved roret, han har styret kulturskuden godt og sikkert, tak for det og god vind på den videre færd.
 • Generalforsamling 2023

  Torsdag den 23. marts afholdes den årlige generalforsamling kl. 19.30 i Hvalsø Kulturhus.

  Alle er velkomne, medlemmer som ikke-medlemmer. Mød op og bak op, blive klogere på arbejdet i en frivillig forening som brænder for et rigt kulturliv i lokalsamfundet. Hør om de mange måder at bidrage på – fx som frivillig ved koncerterne, som bestyrelsesmedlem, som sponsor.
 • Indkaldelse til Genralforsamling 2023
  Kære musikelsker/medlem/følger af Kulturkaravanen. Så er det atter tid til den årlige generalforsamling. Torsdag den 23. marts 2023 kl. 19:30 i Hvalsø Kulturhus. Kom og giv dit input til foreningens fremtidige aktiviteter!

Abonner på vores nyhedsbrev