Spring til indhold

Nyheder

 • Danmarks ukronede syrerockkonge kommer til Hvalsø
  Uffe Lorenzen har samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn.En klassisk trio, der spiller rockmusik – der er så simpel, at ingen andre i Danmark tør at lave det. Guitar, bas, trommer og én vokal er alt hvad du hører i LYDSYN. Trioens debutalbum er indspillet i det berømte Sweet Silence studie med… Læs mere »Danmarks ukronede syrerockkonge kommer til Hvalsø
 • Kulturnat-konkurrence – vinderne er kåret
  Sikken en skøn kulturnat! Vi nød den dejlige stemning og pæne strøm af mennesker som slog vejen forbi Kulturkaravanens stand. Flere deltog i vores konkurrence om billetter til Thorbjørn Risager-koncerten d 24/9, men kun fem har vundet.
 • Kvalitetsblues i Hvalsø – Thorbjørn Risager & The Black Tornado
  Den 24. september 2022 er der mulighed for at høre et af danmarks bedste bluesbands i Kulturhuset i Hvalsø. Det er tale om Thorbjørn Risager & The Black Tornado. The Black Tornado er en septet med guitarer, bas, trommer og keyboard plus hornsektion. Så der er altså tale om stor lyd.
 • Mød os på kulturnatten
  Mød os på Hvalsø Kulturnat fredag den 2. september, få en snak, deltag sjove konkurrencer og vind billetter til vores koncerter.
 • Kunne du tænke dig at give en hånd med?
  Kulturkaravanen er en almennyttig forening, drevet af frivillige, hvor al overskuddet går til at arrangere koncerter og kulturbegivenheder i Hvalsø og omegn. Du kan støtte os ved at melde dig ind i vores forening og naturligvis ved at købe billet til vores koncerter, men du kan også aktivt være med i vores arbejde som frivillig.… Læs mere »Kunne du tænke dig at give en hånd med?

Abonner på vores nyhedsbrev