Spring til indhold

Nyheder

 • Kunne du tænke dig at give en hånd med?
  Kulturkaravanen er en almennyttig forening, drevet af frivillige, hvor al overskuddet går til at arrangere koncerter og kulturbegivenheder i Hvalsø og omegn. Du kan støtte os ved at melde dig ind i vores forening og naturligvis ved at købe billet til vores koncerter, men du kan også aktivt være med i vores arbejde som frivillig.… Læs mere »Kunne du tænke dig at give en hånd med?
 • Americana dobbeltkoncert

  Fredag d. 3. december byder Kulturkaravanen indenfor til at opleve nogle af Americana-genrens mange facetter, når vi får besøg af C.S. Nielsen Band og American Ride. Billetter koster kun kr. 125,- og kan købes nu!

 • Gode musiktilbud i efteråret

  Så blev det efterår – og Kulturkaravanen ruller derudaf. Dejligt er det at være kommet i gang med koncerterne i deres vanlige stil uden for mange restriktioner og begrænsninger. Det er dejligt at se jer alle igen foran scenen, tak fordi I er her!

 • Kulturkaravanen ønsker god sommer!

  Vi er glade for at gå sommeren i møde med et par gode, afholdte koncertarrangementer i bagagen, det var dejligt endelig at komme i gang med live-arrangementerne igen.

 • Genåbning!

  Det er en stor glæde endelig at kunne erklære kultur- og koncertsæsonen for ÅBEN her i Kulturkaravanen – VELKOMMEN! Vi har stået klar i kulissen, fået gode aftaler i hus, rykket koncerter, afventet, holdt den gående – og er nu totalt klar til at invitere til koncert.

Abonner på vores nyhedsbrev