Spring til indhold

Nyheder

 • Generalforsamling 2023
  Torsdag den 23. marts afholdes den årlige generalforsamling kl. 19.30 i Hvalsø Kulturhus. Alle er velkomne, medlemmer som ikke-medlemmer. Mød op og bak op, blive klogere på arbejdet i en frivillig forening som brænder for et rigt kulturliv i lokalsamfundet. Hør om de mange måder at bidrage på – fx som frivillig ved koncerterne, som… Læs mere »Generalforsamling 2023
 • Kunne du tænke dig at give en hånd med?
  Kulturkaravanen er en almennyttig forening, drevet af frivillige, hvor al overskuddet går til at arrangere koncerter og kulturbegivenheder i Hvalsø og omegn. Du kan støtte os ved at melde dig ind i vores forening og naturligvis ved at købe billet til vores koncerter, men du kan også aktivt være med i vores arbejde som frivillig.… Læs mere »Kunne du tænke dig at give en hånd med?
 • Indkaldelse til Genralforsamling 2023
  Kære musikelsker/medlem/følger af Kulturkaravanen. Så er det atter tid til den årlige generalforsamling. Torsdag den 23. marts 2023 kl. 19:30 i Hvalsø Kulturhus. Kom og giv dit input til foreningens fremtidige aktiviteter!
 • Danmarks ukronede syrerockkonge kommer til Hvalsø
  Uffe Lorenzen har samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn.En klassisk trio, der spiller rockmusik – der er så simpel, at ingen andre i Danmark tør at lave det. Guitar, bas, trommer og én vokal er alt hvad du hører i LYDSYN. Trioens debutalbum er indspillet i det berømte Sweet Silence studie med… Læs mere »Danmarks ukronede syrerockkonge kommer til Hvalsø
 • Kulturnat-konkurrence – vinderne er kåret
  Sikken en skøn kulturnat! Vi nød den dejlige stemning og pæne strøm af mennesker som slog vejen forbi Kulturkaravanens stand. Flere deltog i vores konkurrence om billetter til Thorbjørn Risager-koncerten d 24/9, men kun fem har vundet.

Abonner på vores nyhedsbrev