Spring til indhold

Koncertkalender

 • Ask Kjærgaard

  Ask Kjærgaard

  Søndag den 28. august kl. 15.00 på bibliotekets terrasse ved Hvalsø Kulturhus

  Sommerkoncertkoncept, hvor Kulturkaravanen præsenterer en lokal artist på udendørsscenen bag biblioteket i Hvalsø. Vi opretter en virtuel tipjar til drikkepenge via mobilepay og du donerer så hvad du synes koncerten er værd. Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer i baren.

  Læs mere og køb billet …

 • Thorbjørn Risager & The Black Tornado

  Thorbjørn Risager & The Black Tornado

  Lørdag den 24. september 2022 kl. 20.00 I Hvalsø Kulturhus

  Gennem mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande har det hårdt swingende ensemble etableret sig som et af de flittigste navne på den danske og europæiske livescene. Nu er der også nye sange fra det hårdtarbejdende orkester, der sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. For det er det, bluesen kan: groove alle livets problemer væk.

  Læs mere og køb billet …

 • LydSyn

  LydSyn

  Lørdag den 29. oktober 2022 kl. 20.00 i Hvalsø Kulturhus

  Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen har samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn, som ud over ham selv inkluderer musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. V byder dem velkommen til Hvalsø den 29. oktober.

  Læs mere og køb billet …

 • Sebastian Solo – Udsolgt

  Sebastian Solo – Udsolgt

  Søndag den 27. november 2022 kl. 20.00 i Hvalsø Kulturhus

  Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At få lov at opleve ham i trubadur-rollen, vil give en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian vil tage publikum med hele følelsesregistret rundt.

  Læs mere og køb billet …

Vores billetsalg foregår gennem Place2Book