Spring til indhold

Koncertkalender

 • 14/11 kl. 19.30: basco

  14/11 kl. 19.30: basco

  Basco & Jullie Hjetland fortolker sagn og myter fra det gamle Norden så det damper af frygt og spænding, kærlighed, glæde, sorg og had… Bascos gnistrende spil, Jullies lysende stemme og en håndfuld skandinaviske forfattere har givet gamle nordiske viser liv på ny og forløser de hvirvlende melodier: med stemninger fra hurtige skotske reels, flyvende norske […]

  Læs mere og køb billet her…

 • 27/10 kl. 15 Børnekoncet: Babulja

  27/10 kl. 15 Børnekoncet: Babulja

  Musik og Ramasjang for børn! Babulja er et top underholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten. Med sange om alt fra piger til Piratos og elefanter til universet, er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Målgruppen er primært børn i alderen 4 – 8 år og materialet, der spilles, er egne kompositioner. Vi har stor fokus på interaktion med publikum gennem sang, klap og råb.

  Læs mere og køb billet her…

 • 5/10 kl. 21: I Got You On Tape

  5/10 kl. 21: I Got You On Tape

  I Got You On Tape samles for at spille nogle udvalgte koncerter i 2024, og det erresultatet af nogle musikalske bånd og venskaber der aldrig forsvandt.Efter et par begivenhedsrige år med P3 guld pris, et tæt pakket Arena på RoskildeFestival, 4 albums og utallige udlandsturneer, gik alle medlemmer i forskelligeretninger musikalsk og arbejdsmæssigt i 2013. […]

  Læs mere og køb billet her…

 • 31/8 kl. 10: familiekoncert med Sigurd Barrett

  31/8 kl. 10: familiekoncert med Sigurd Barrett

  Oplev Sigurd Barret, når han ruller sig ud med alle sine kendte sange, flankeret af guitaristen og multiinstrumentalisten Eskild Dohn. Og hvem ved – mon ikke Bjørnen Bjørn og Den grønne Pilfinger også har en finger med i spillet?

  Læs mere og køb billet her…

 • 15/5 kl. 19: En aften med Annette Bjergfeldt

  15/5 kl. 19: En aften med Annette Bjergfeldt

  Kom og mød et af Danmarks mest kreative mennesker. Annette Bjergfeldt er en af de få forfattere, der udkommer med sine bøger på hele 19 sprog. Hun er også modtager af P4 prisen for sine sange tilbage i 1995 og nomineret til flere Grammyer for sine album.

  Læs mere og køb billet her…