Spring til indhold

Kunne du tænke dig at give en hånd med?

  Kulturkaravanen er en forening, der arrangerer koncerter i Hvalsø kulturhus – typisk 4- 6 koncerter årligt. Vi har brug for ekstra hænder i forbindelse med afholdelse af koncerter, så derfor spørger vi DIG om hjælp

  Vi har forskellige roller:

  • ”Hands”: Sætter scene, teknik m.v. op inden koncerten, (nærmere tidspunkt følger altid ved hver enkelt koncert) og tager teknik, scene m.v. ned efter koncerten. ”Hands” holder fri under koncerten.
  • ”Hospitality”: Sørger for at servicere vores gæster, frivillige og kunstnere, samt gå til hånde med mindre praktiske opgaver, (mødetid inden koncerten og frem til og med oprydningen efter koncerten).”Hospitality” arbejder under koncerten, med pauser undervejs.
  • ”Bar”: Sørger for at opstille, passe og nedpakke baren og garderoben, samt gå til hånde med mindre praktiske opgaver, fra kl. 18.00 og frem til og med oprydningen efter koncerten. ”Bar” arbejder under koncerten, med pauser undervejs.

  Vi hygger os meget med afholdelse af disse koncerter, og spiser altid et måltid mad sammen i forbindelse med koncerten. Der er naturligvis gratis koncert for dig som frivillig, og er der ikke udsolgt, må du også medbringe en gæst.

  Helt lavpraktisk: Vi sender mails ud til vores gruppe af frivillige i god tid før hver koncert. Man skriver tilbage om man kan, og hvad man gerne vil lave. Først til mølle 😊

  Har dette interesse, så skriv til os på frivillig@kulturkaravanen.dlk

  Vi glæder os til at se dig!