Spring til indhold

15/5 kl. 19: En aften med Annette Bjergfeldt

  Onsdag den 15. maj kl. 19.00 i Kulturhuset, Skolevej 12 i Hvalsø.

  Kom og mød et af Danmarks mest kreative mennesker. Annette Bjergfeldt er en af de få forfattere, der udkommer med sine bøger på hele 19 sprog. Hun er også modtager af P4 prisen for sine sange tilbage i 1995 og nomineret til flere Grammyer for sine album.

  Sara Blædel siger om Annettes første bog: “Jeg elsker alt ved den”, og Jussi Adler-Olsen har udtalt, at hendes anden bog er det bedste, han har læst i meget, meget lang tid.

  Annette vil fortælle om de kreative processer, læse op af sine bøger og spille nogle af sine bedste sange. Hun vil også give feed back på aftenen, hvis du har skrevet en sang. Her er det dog først til mølle. Vi har tid til at snakke om to sange. Send dit bud på en sang, som du også får mulighed for at spille, til mikael@mikaelbent.dk inden den 10. maj.

  Arrangementet er gratis og sponsoreret af Hvalsø Kulturhus.

  Der er mulighed for at købe drikkevarer samt signerede bøger på aftenen.

  Aftenen er arrangeret af Kulturkaravanen, Sangskriverklubben samt Skriveenglene fra Hvalsø.