Spring til indhold

SÅ blev det forår og det betyder en glæde, lyst og begejstring for at få komme i gang med en ny koncertsæson!

    Kulturkaravanen i Hvalsø indleder sæsonen med et brag af en koncert. Ibrahim Electric gæster Hvalsø Kulturhus lørdag den 18. marts. Nogle vil måske huske hvordan dette band til kulturnatten for to år siden fik kropladsen i Hvalsø til at vibrere.

    Ibrahim Electric er en dybt original trio bestående af guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Deres musik trækker på referencer så forskellige som jazz, funk, surf, afrobeat, rock&roll, blues, disco. Alt sammen blandet sammen i den klassiske ”Ibrahim Electric-gryderet” hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

    Ibrahim Electric er faste gæster på Copenhagen Jazzfestival, men har i flere år spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler kloden rundt. Der er altså chance for et få en unik musikoplevelse i Kulturhusets intime omgivelser den 18. marts.

    Koncerten starter kl. 20 og dørene åbner kl. 19. Koncerten er stående, og som altid kan man sidde ude i ”strædet” og nyde koncerten på afstand, evt. med en kølig fra baren i hånden.