Spring til indhold

Kunne du tænke dig at give en hånd med?

    Kulturkaravanen er en almennyttig forening, drevet af frivillige, hvor al overskuddet går til at arrangere koncerter og kulturbegivenheder i Hvalsø og omegn. Du kan støtte os ved at melde dig ind i vores forening og naturligvis ved at købe billet til vores koncerter, men du kan også aktivt være med i vores arbejde som frivillig. Ved hver koncert har vi brug for 4-8 frivillige til at hjælpe med at stille grej og scene op, passe baren og servicere vores kunstnere og publikum. Kunne du tænke dig at være med?

    Skriv en mail til Jesper, vores frivilligkoordinator, på frivillig@kulturkaravanen.dk og hør nærmere om mulighederne. Som frivillig får du naturligvis fri adgang til koncerten for dig selv og en ledsager, et måltid mad, hvis du er med hele dagen, og en hyggelig aften i selskab med os andre.

    Vi håber at høre fra dig!