whalers.jpg

D’ølsmagning og The Whalers

25. oktober kl. 19 SPOR 3 i Lejre

Lokal dm medalje-øl og musikfortolkninger af: Waits, Harrison, CV Jørgensen, Toussaint mfl. med The Whalers og gæster - Vi sælger kun 50 billetter... Der er tog til døren. 7. min. fra Roskilde, 7. min fra Hvalsø.

ØLSMAGNING

D'øl:
Det lokale bryggeri udsprunget af Midtsjællands Håndbryggerlaug. De kræser for øllet. De underholder med skarpe og sjove historier om øl og de ture der følger med. De har vundet 3 dm medaljer i håndbryg. Når D'Øl først har haft dig under kærlig behandling, er du sat klar til en fantastisk musikoplevelse med:

KONCERT

The Whalers plus gæster:
4-mands line-up som alle synger lead på sange de selv har valgt. Det er velrenommerede – og lokalt bosiddende – musikere med mange års erfaring bag en række af de større danske og udenlandske navne indenfor rock-pop og jazz såsom The Sandmen, Anne Linnet, Søren Kragh-Jacobsen, Glen Hughes, Frederik Lundin og mange flere.
Et band, hvor alle fire medlemmer synger lead-vokal, og som bekender sig til sumpede grooves, beskidt guitar og cool keys. I dette hypnotiske lydunivers genaktualiserer The Whalers et bredtfavnende repertoire af mindre kendte numre fra kunstnere som Waits, Harrison, CV Jørgensen, Toussaint m.fl.
Stefan Moulvad: Guitar og vokal, Jesper Bo Hansen: Keyboards og vokal, Torben Westergaard: Bas og vokal og Anders Provis: Trommer og vokal. Forvent også gæsteoptrædener fra øverste hylde.

 
døl.png