Spring til indhold

Ny bestyrelse

  Kulturkaravanen har i dette forår fået ny formand. Vi takker Søren Dahl-Petersen for hans tid ved roret, han har styret kulturskuden godt og sikkert, tak for det og god vind på den videre færd.

  I stedet er Jesper Schlamovitz tiltrådt. Jesper er eksisterende medlem af Kulturkaravanens bestyrelse og har rig erfaring inden for både bestyrelsesarbejde og koncerter/festivaler i flere sammenhænge. Velkommen på formandsposten til Jesper.

  Derudover er to nye medlemmer af bestyrelsen kommet til:

  Lisbeth Brandborg: “Jeg sætter stor pris på at komme i Hvalsø Kulturhus og synes det er meget værdifuldt at kunne deltage i koncerter, der afholdes i hyggelige, lokale rammer. Jeg elsker at gå til koncert og har en meget bred musiksmag. I Hvalsø Kulturhus kan dette kombineres med hyggeligt samvær med venner og naboer. Jeg ser meget frem til arbejdet i Kulturkaravanens bestyrelse. ” 

  Erik Tygesen: ”Jeg hedder Erik, er en ret nytilflyttet beboer i Hvalsø, hvor jeg nu har boet snart to år midt i hyggelige Hyldebjerg. Når jeg ikke sidder med i bestyrelsen i Kulturkaravanen, arbejder jeg med produktion af film/podcast/lyddesign og generel sundhedskommunikation på et kommunikationsbureau i KBH.

  Ellers bruger jeg det meste af min fritid sammen med mine 2 børn og kæreste – og hvis der ellers dukker en ledig stund op, sniger jeg mig op på førstesalen og tænder for musikudstyret og forsvinder ind i elektronisk musikproduktion.  Jeg har meldt mig ind i Kulturkaravanens bestyrelse, fordi jeg synes det er virkelig vigtigt at kunne præsentere et spændende udvalg af kulturelle arrangementer for de nysgerrige borgere i Hvalsø, og jeg ser frem til at være med til at booke mange nye spændende kunstnere”,

  VELKOMMEN TIL!

  Lisbeth Brandborg
  Erik Tygesen:

  Se hele bestyrelsen her