Spring til indhold

Danmarks ukronede syrerockkonge kommer til Hvalsø

    Uffe Lorenzen har samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn.
    En klassisk trio, der spiller rockmusik – der er så simpel, at ingen andre i Danmark tør at lave det. Guitar, bas, trommer og én vokal er alt hvad du hører i LYDSYN.

    Trioens debutalbum er indspillet i det berømte Sweet Silence studie med Flemming Rasmussen bag knapperne. Albummet udkom i september og høster allerede flotte anmeldelser.

    Bandet blev dannet under en nedlukket sommer i det satans år 2020, hvor kedsomheden stod i fuldt flor og afsavnet for rocken voksede med. De tre stak hovederne sammen og tændte op, og formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LydSyn også blev et live band. På den første Danmarks turné i foråret 2021 var det tydeligt, at Lorenzen havde savnet at trykke fuzz-pedalen i bund efter de forgangne års mange solo-koncerter.  LydSyn er nu på landevejen igen og der bliver rig mulighed for at høre sangene fra deres album spædet op med sange fra Lorenzens bagkatalog og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange – alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock n’ roll trio-format.

    LYDSYN spiller i Hvalsø Kulturhus d. 29. oktober kl. 20 og du kan købe billetter her