Spring til indhold

Gode musiktilbud i efteråret

  Så blev det efterår – og Kulturkaravanen ruller derudaf. Dejligt er det at være kommet i gang med koncerterne i deres vanlige stil uden for mange restriktioner og begrænsninger. Det er dejligt at se jer alle igen foran scenen, tak fordi I er her!

  80’er-syng-dansk-aften på Sejergaardsskolen – special pris for Kulturkaravanens medlemmer!
  Den kommende tid byder på spændende ting. Vi lægger ud med et dejligt tilbud som kommer ind fra højre, fra Sejergaardsskolen i Tølløse, som inviterer til 80’er-syng-dansk-aften med THE FORMÆND Torsdag den 4. november, hvor du som medlem af Kulturkaravanen kan deltage til en særlig pris!
  BILLETTER: Følg linket længere nede på siden

  Fredag den 3. december er der fornemt besøg af legenderne som har været med i flere dekader; BURNIN RED IVANHOE. Det bliver stort, nostalgisk, underholdende og en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere om orkestret og aftenen og køb billetter på vores HJEMMESIDE

  Lørdag den 4. april 2022 gæster LOVE SHOP Hvalsø Kulturhus – vi ser frem til at blive ført igennem Unmack & co.s imponerende bagkatalog, senest deres roste nyudgivelse fra oktober. INFO & BILLETTER

  80’er-syng-dansk-aften 4/11 med The Formænd, Sejergaardsskolen:
  1. Følg LINK TIL BILLETSALG
  2: Tryk på Find billetter
  3: Tryk på Indtast kampagnekode og skriv: “KARAVANEN” og rabatpriser viser sig
  4. Vælg og gennemfør dit køb