Spring til indhold

Ask Kjærgaard

SØNDAG DEN 28. august KL. 15.00 PÅ BIBLIOTEKETS TERRASSE VED HVALSØ KULTURHUS

Sommerkoncertkoncept, hvor Kulturkaravanen præsenterer en lokal artist på udendørsscenen bag biblioteket i Hvalsø. Vi opretter en virtuel tipjar til drikkepenge via mobilepay og du donerer så hvad du synes koncerten er værd. Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer i baren.

Ask Kjærgaard spiller elektrisk guitar med stort nærvær, nerve og overskud. Med smukke, melodiske ballader inviteres publikum ind i et meget personligt klangligt univers, hvor der også er plads til mere intense og rockede energiudladninger, og hvor Kjærgaards improvisationer spiller en central rolle. Musikken blander jazz, rock, blues og surf mm., og er inspireret af guitarister som Bill Frisell og Marc Ribot.

Ask Kjærgaard er tidligere guitarist i bl.a. Poul Krebs’ band, og har desuden været en del af den danske undergrundsscene i mere end et årti, med adskillige pladeudgivelser bag sig, heriblandt den anmelderroste “At fortælle menneskene – et soundtrack til Svend Åge Madsens roman”.

https://askkjaergaard.bandcamp.com/